Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лейкърс се препънаха срещу Уизърдс

27 ноември 2013, 11:39 часа • 17877 прочитания

„Лос Анджелис Лейкърс „ прекъснаха серията си от три поредни победи срещу „Вашингтон Уизърдс“. Те отстъпиха със 111:116, а звездата на „Лейкърс“, Коби Брайънт, който удължи договора си за още две години в понеделник, изгледа срещата от ложата.

Брайънт прояви уважение към своя отбор и изгледа срещата, а относно удължаването на договора каза, че ненормалната сума от близо 49 млн. долара, която ще му бъде изплатена за тези две години, му дава мотивацията да „мине и през стената“ в името на отбора ако се наложи. Той няма да играе днес в Бруклин нито в петък в Детройт заради рехабилитацията си от тежката си контузия.

За отбора на „Уизърдс“ пък най-резултатни бяха Джон Уол с 31 точки и Нене с 30. Уол бе обявен за играч на Източната конференция в понеделник, като само в снощния мач отбеляза  11 коша във финалните 4-ри минути от последната част и така помогна на отбора си за победата.

Уол и Нене се превърнаха в първата двойка за „Вашингтон“, която отбелязва повече от 30т. за своя тим, откакто това направиха Аренас и Джеймисън на 16-ти декември 2009г., които вкараха общо 63 коша в Сакраменто. Нене пък за 12 години в НБА не беше бележил повече от 28 точки в един мач.

„Чувствам се като отлежало вино. Колкото повече остарявам – толкова по-добър ставам“, каза 31-годишният бразилец.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес