Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Неустоимо": Красен Кралев представя шеста самостоятелна изложба живопис (СНИМКИ)

25 юни 2024, 12:55 часа

Галерия "Нюанс" има честта да Ви покани на шестата самостоятелна живописна изложба на Красен Кралев, която политикът, бивш спортен министър и народен представител, представя на публиката. Irresistible 6 се състои от 30 платна, които ще бъдат изложени за пръв път в пространството на галерията. Изложбата ще бъде в галерия "Нюанс" периода от 25 юни до 14 юли 2024 г.

Реклама

Снимка: Галерия "Нюанс"

Още: Филмовата звезда Джесика Ланг идва в България за собствена изложба (СНИМКИ)

Творбите отразяват емоциите и творческите търсения

Творбите носят запазения вече почерк на художника. Ярките багри, играта на светлината и многообразието от фигурални елементи и детайли в произведенията на Кралев докосват публиката и създават невероятно настроение, като ярко отразяват неговите емоции, темперамент и творчески търсения.

Платната са представени тематично в сериите "JP Universe", "Memento Mori – Memento Vitae", "Irresistible", "Vibrations", "Gravity", "Mystic" и "Flowerfull".

"JP Universe", снимка: Галерия "Нюанс"

"Irresistible", снимка: Галерия "Нюанс"

“Вземам платното, опитвам се да не се плаша от бялото и започвам да изливам емоциите, чувствата и вътрешния си свят такъв, какъвто е”, открехна тайната на вдъхновението си Кралев при представянето на предишната си изложба – „Вдъхновения 5“, която предизвика фурор миналата есен.

Творбите на Кралев традиционно се оценяват високо от културните критици. До момента над 100 платна от автора са намерили своя дом.

Още: Посвещават изложба на супермодела Наоми Кембъл

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес