Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тръмп с поредни нападки: Харис е дефектна личност, всички американци го разбраха

01 септември 2024, 15:05 часа • 1331 прочитания

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува вицепрезидента Камала Харис като я нарече „дефектна“ след интервюто ѝ за Си Ен Ен.

„Мисля, че ще е по-добре, ако просто дава интервюта, дори и да не са страхотни... защото сега всички виждаме, че тя е дефектна личност“, каза Тръмп на годишното събиране на „Майки за свобода“, консервативна организация с нестопанска цел.

Още: Камала Харис обеща да назначи републиканец в кабинета си, ако спечели изборите

„Ние не се нуждаем от друг дефектен човек като президент на Съединените щати“, добави Тръмп, вероятно визирайки президента Байдън, който се отказа от надпреварата миналия месец и подкрепи Харис.

Още: Като на избори: Тръмп обеща край на войните в чужбина

Нападките на Тръмп дойдоха, след като Харис даде първото си голямо интервю като кандидат за президент на партията си, заедно с кандидата за вицепрезидент Тим Уолц. 

Още: Камала Харис: Американците са готови да "обърнат страницата“ Тръмп (ВИДЕА)

По време на друго предизборно събитие Тръмп коментира отново интервюто накратко. „Видяхте ли я по телевизията снощи? Това ще бъде президентът на нашата страна? Не мисля така“, каза той в Пенсилвания. Бившият президент не пропусна да се заяде и с журналистката от Си Ен Ен, която интервюира Харис и Уолц, като я нарече „противна“, предаде БГНЕС.

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес