Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Семейство Симпсън" с предсказание и за Камала Харис като президент (СНИМКИ+ВИДЕО)

23 юли 2024, 12:41 часа • 1825 прочитания

След като стана ясно, че президентът Джо Байдън се оттегля от изборите през ноември, а Камала Харис най-вероятно ще бъде кандидатът на демократите, бдителни интернет потребители веднага изровиха доказателство, че анимационният сериал "Семейство Симпсън" е предрекъл успеха ѝ.

Разбира се, като при всяко "пророчество" на "Семейство Симпсън", и тук има някои условности, но общо взето действително се откриват големи съвпадения. Става дума за епизода "Bart to the Future" от 2000 г., в който Лиса става президент на САЩ. За този епизод се заговори още щом Камала Харис встъпи в длъжност като вицепрезидент на Байдън през 2021 г.

Още: Камала Харис си осигури необходимия брой делегати, за да стане кандидат за президент

Какво точно познава "Семейство Симпсън"

В епизода "Bart to the Future" Лиса става президент и носи специално лилаво костюмче с перлена огърлица. Още през 2021 г., при встъпването си в длъжност, Харис е облечена с почти идентични дрехи, което хвърля в екстаз феновете на сериала. Сега се говори, че ако Харис действително спечели изборите в САЩ, анимационният сериал ще е демонстрирал наистина завидни пророчески заложби.

В епизода се говори още, че Харис наследява Доналд Тръмп през 2030 г., а страната е тотално разорена.

Това е един от многото епизоди на "Семейство Симпсън", който "предсказва бъдещето". През 2023 г. отново фенове на сериала показаха, че в стар епизод е предсказан арестът на Тръмп и новата Барби.

Още: Поредното предсказание на "Семейство Симпсън" - този път за скандала с Давид на Микеланджело (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес