Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мелания за Тръмп: Флиртуваше с мен, докато беше на среща с друга жена

10 октомври 2024, 18:42 часа • 846 прочитания

Бившата първа дама на САЩ Мелания Тръмп разказа подробно за първата си среща с настоящия си съпруг Доналд. В мемоарите си, носещи нейното име, тя признава, че политикът е бил на среща с друга жена, когато е започнал да флиртува с нея.

В книгата си обяснява, че всичко започнало през 1998 г. докато е на парти с приятелка по време на Седмицата на модата. Тогава Доналд се присъединил към тях въпреки че бил придружен от "привлекателна блондинка".

Още: Доналд Тръмп се гордее с Мелания, въпреки позицията й за абортите

"Здравей. Аз съм Доналд Тръмп - каза мъжът, когато стигна до масата ми. Приятно ми е да се запозная с теб", така стартира техният първи разговор. Въпреки че Мелания "разпознала името", тя все още не знаела нищо за него в този момент. "Очите му се изпълниха с любопитство и интерес и той се възползва от възможността. Попита ме за времето, прекарано в Ню Йорк и за дома ми в Словения", пише. Макар че това е било "кратка среща", Мелания твърди, че са оставили у другия "трайно впечатление".

"От момента, в който започна разговорът ни, бях запленена от неговия чар и непринуден характер. Около нас имаше толкова много хора, но фактъг, че той се беше съсредоточил върху нашия разговор, ме накара да се почувствам специална. Оказах се привлечена от неговата магнетична енергия."

Още: Мелания Тръмп се обърна срещу Доналд Тръмп: Подкрепи правото на аборт на жените (ВИДЕО)

Мелания обяснява, че в началото се е опитала да избегне разговора с Доналд, тъй като е бил с друга жена в компанията си. "Но когато тя си тръгна, ми поиска номера." По нейни думи учтиво е отклонила молбата му, а той от своя страна останал "малко изненадан от постъпката". В крайна сметка успели да си разменят контакт, но при едно условие - веднага след партито да се чуят, пише dir.bg.

Макар да не е сигурно колко време в действителност е отнело да изпълнят условието, в крайна сметка двамата се събират. През 2005 г. сключват брак, а година по-късно посрещат и сина си Барън. В книгата си Мелания споделя също, че невинаги се съгласява с решенията, които взима нейният съпруг, визирайки позицията му по отношение на абортите. "Фундаменталното право на личната свобода на жената, на собствения й живот, й дава правото да прекъсне бременността си, ако желае", пише бившият модел в мемоарите си.

Още: Мелания Тръмп наруши мълчанието: Ето какво е осъзнала по време на атентата

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес