Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Хищник, който злоупотребява с жени": Камала Харис започна кампанията си с атака по Тръмп

23 юли 2024, 06:25 часа • 1167 прочитания

Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис стартира предизборната си кампания с язвителна лична атака срещу Доналд Тръмп, предаде БГНЕС. Тя обеща да спечели през ноември въпреки „влакчето на ужасите“ от шокиращото напускане на президента Джо Байдън.

Още: Камала Харис: Наследството на Байдън е несравнимо (ВИДЕО)

Докато се приближава към номинацията на Демократическата партия с подкрепата на редица влиятелни личности и огромни дарения от избиратели, Харис се нахвърли върху Тръмп в първата си реч пред работещите в кампанията след изявлението на Байдън. 

Камала Харис сигурна, че ще спечели през ноември

„Ние ще спечелим през ноември“ - каза усмихната Харис на служителите на кампанията в пламенната си реч в щаба на кампанията в Уилмингтън, Делауеър.

Тя каза, че е отишла в офиса в Уилмингтън, за да се обърне лично към тях след „влакчето на ужасите“ през последните няколко дни.

Обръщайки огъня си към Тръмп, Харис се позова на предишната си роля като главен прокурор на Калифорния, като каза, че „се е заемала с престъпници от всякакъв вид“.

Хищник, който злоупотребява с жени

„Хищници, които са злоупотребявали с жени. Измамници, които са ограбвали потребителите. Измамници, които са нарушавали правилата с цел собствена изгода. Така че ме чуйте, когато казвам, че познавам типажа на Доналд Тръмп“, каза тя под аплодисменти. Споменът за поведението на Тръмп по отношение на нежния пол отново беше съживен и в социалните мрежи:

Харис също така обеща да се съсредоточи върху политически взривоопасния въпрос за абортите, след като Тръмп похвали решението на Върховния съд от 2022 г. да отмени дългогодишното федерално право на тази процедура.

Още: Камала Харис е започнала да търси кандидат за вицепрезидент: Кои са в играта? (СНИМКИ)

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес