Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Екшън в самолета: Жена ухапа стюард, заплаши рускиня с убийство (ВИДЕО)

12 юли 2024, 12:10 часа • 1690 прочитания

Самолет на авиокомпанията United Airlines е кацнал принудително, заради агресивна жена, която е била задържана от членовете на екипажа. Останалите пътници са наблюдавали агресивния ѝ изблик, по време на който тя е захапала единия от стюардите, откъсвайки пагона на униформата му, а след това е изрекла заплахи за убийство към възрастна жена, на която крещи "върни се в Русия".

Ръцете на агресивната пътничка са били завързани със свинска опашка. Според хора в самолета тя е удряла членовете на екипажа и е плюла по тях, но тези нейни действия не се виждат във видео, което в последните часове стана популярно в интернет.

Полетът по план е бил от Маями, Флорида до Нюарк, Ню Джърси. В крайна сметка самолетът е кацнал принудително в Орландо, забавяйки целия полет с три часа и половина. Когато полицаите най-после отвели агресивната жена, останалите пътници започнали да аплодират.

Още: Самолет остана без колело след излитане от Лос Анджелис

Защо е побесняла жената?

Не е ясна точната причина за агресията на жената, тъй като клипът от инцидента показва вече разразилия се скандал. На записа се чуват множество неща, от които се оплаква задържаната: че я снимат, че служителите на авиокомпанията имат проблем с отношението към хората, че възрастната жена от Русия трябва да се върне обратно в страната си или ще я убие. Впрочем, никъде не е потвърдено, че въпросната възрастна жена действително е рускиня.

От United Airlines са изпратили официално изявление на изданието TMZ, в което се казва, че хората от екипажа са направили всичко възможно, за да успокоят ситуацията и да защитят пътниците, а след кацането в Орландо полиция е чакала жената, за да я отведе за разпит. "Благодарни сме на екипажа за професионализма и за това, че са гарантирали безопасността на пътниците и колегите си.", се казва още в изявлението.

Още: Какво отключва най-често агресивно поведение при жените?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес