Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Летният стаж във Vivacom и неговите предимства

25 април 2024, 19:51 часа
Реклама

Студентите, които успяват успешно да преминат стаж още докато учат, безспорно са една крачка напред. Стажът е една от най-важните стъпки за всеки млад човек, а когато е обвързан с реална възможност за работа – развитието в професионален план е гарантирано. Тази година в 21-вото издание на своята Лятна стажантска програма Vivacom откри 52 позиции за платен 3-месечен стаж, а срокът за канидатстване е до 30 април тук.

Какви възможности дава стажът във Vivacom?

Със стажантската програма Vivacom дава възможност на млади таланти да трупат ценни умения и опит в един от най-високотехнологичните сектори. Успехът ѝ се крие в това, че стажът не е само на хартия, а дава реален шанс на най-амбициозните младежи да продължат като служители с постоянна работа, дори на половин работен ден, докато завършат своето образование. Всеки стажант във Vivacom получава индивидуален ментор и уникалната възможност да работи по реални проекти на компанията. Програмата е популярна заради иновативния подход и възможност за 360-градусова ротация на стажантите. Веднъж седмично всеки от тях може да види отблизо работата на различен отдел, за да добие цялостна представа за  телеком сектора.

Още: Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Освен това, стажът е съпътстван с трудов договор и финансово възнаграждение, както и множество придобивки, като допълнително здравно застраховане, ваучери за храна, смартфон, и много други. Всеки, който желае да се потопи в динамичния свят на телекомуникациите, може да го направи, като изпрати своето CV за избраната от него позиция тук.

Още: Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Vivacom е компания с дългогодишни традиции в изграждането и подкрепата на млади таланти в кариерния им път. Всяка година близо половината стажанти остават на работа в компанията, над 20% от всички служители във Vivacom са започнали като стажанти, а повече от 80 от тях днес са на мениджърски и старши експертни позиции. Доказателство за успеха на Лятната стажантска програма на Vivacom е и наскоро спечелената награда „Инвеститор в човешкия капитал“ от Българския форум на бизнес лидерите.

Още: Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес