Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как вървят коефициентите на предлаганите в BetMarket залози на спорт

20 декември 2022, 16:50 часа •
Реклама

Новият български букмейкър на пазара за онлайн залози БетМаркет вече стартира своята онлайн платформа. В нея залозите на спорт са важна част и в разделите ще откриете голямо разнообразие от бонуси, пазари и събития. В сайта има възможности за BetMarket залози на десетки спортни дисциплини. Предлагат се предвиждания на различни първенства, турнири, както и дългосрочни залози. Операторът се стреми залозите да са придружени с конкурентни коефициенти, за да може да привлече повече играчи.

По отношение на коефициентите за спортни залози, Бетмаркет предлага сравнително високи. Но все още компанията отстъпва с малко на предложенията на лидерите в този сектор. Ставките за prematch събитията са с по една или две десети по-ниски от тези на конкурентни компании. При мачовете в секцията „Спорт на живо“, новият онлайн играч е по-щедър и се доближава до коефициентите на водещите сайтове за залози. Дори за определени събитията в сайта на новия букмейкър ще откриете по-добри ставки за двубоите на живо. Единствено трябва да следите срещите през цялото им игрово време. Не трябва да забравяме, че букмейкърът стартира своята нова платформа през декември и тепърва очакваме коефициентите за спортни събития да се завишават.

В сайта, играчите ще намерят и няколко доста интересни оферти, които могат да се окажат изключително важни при формирането на залога. Чрез тях феновете на спорта имат възможност да изберат максимално високи коефициенти за конкретни маркети. Едната е Оферта коефициенти с 0% марж за избрани спортни събития. По този начин букито дава възможност на играчите да прогнозират събития на топ коефициенти, без да взема никаква комисионна. Така феновете на спорта при евентуален успешен залог, ще приберат в сметката си максимална печалба. Подобрените коефициент се предлагат всеки ден на определени спортни събития. Ако играчите искат да се възползват от промоцията, трябва да направят залог преди началото на двубоя. “Оферта коефициент” се предлага за спортовете футбол, баскетбол, американски футбол, тенис, бейзбол и хокей на лед. Тя важи за всички маркети на мачове, които са маркирани със символ 0%. Промоцията обаче не е налична за Залози на живо и за Ранно изплащане.

Новият оператор ще спечели фенове и чрез втората си оферта - “Коефициент на МАX”. При нея играчите имат право да правят залози на специални мачове и пазари, които се отличават с високи коефициенти. Ексклузивните предложения на букмейкъра за тази оферта се обновяват всеки ден. Това означава, че за конкретни събития или маркети ще има специално „напомпан“ коефициент, чрез който може да се увеличат печалбите. Играчите трябва да знаят, че предложенията от „Коефициенти на MAX” не могат да се комбинират помежду си и с други събития от секция „Спорт“.

Нашата оценка е, че коефициентите на Betmarket за спортни залози са на прилично ниво, въпреки че имат да догонват водещите играчи в този бранш. Очакваме ставките да са по-високи, когато се завърнат мачовете от топ първенствата в Европа и европейските клубни турнири по футбол. Бихме отличили офертите за завишени коефициенти, които могат да донесат висока доза адреналин на играчите, когато правят спортни прогнози. Все пак трябва да имаме търпение към този оператор, който дебютира в сектора със спортни залози. Компанията отсъстваше от картата на онлайн залозите, тъй като разполагаше единствено с наземни зали за бинго и казино игри.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес