Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карлос Алкарас - Новак Джокович: Кога и къде да гледаме финала на Уимбълдън? (ВИДЕО)

14 юли 2024, 13:38 часа • 10892 прочитания

Две големи звезди ще определят победителя в най-стария и престижен тенис турнир! Карлос Алакарас и Новак Джокович се изправят един срещу друг във финала на Уимбълдън в повторение на миналогодишния двубой за титлата.

ОБНОВЕНА: Дежавю, но още по-лесно: Алкарас размаза Джокович и триумфира на Уимбълдън (ВИДЕО)

Карлос Алкарас - Новак Джокович: Начален час и ТВ

През 2023-та испанецът се наложи с 3:2 сета (1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4 в отделните части) над Ноле в епичен трилър, но сърбинът е готов да вземе реванш. Иначе настоящият световен номер 3 и Джокера са премервали сили общо 5 пъти в официални срещи. Превес в съперничеството има Новак.

ОЩЕ: Маестрото на провокациите: Джокович пак се захвана с публиката на Уимбълдън (ВИДЕО)

Карлос Алкарас

В колко часа започва финалът на Уимбълдън?

Той може да се похвали с 3 победи, които дойдоха през миналата година - на Ролан Гарос, Синсинати и финалите на ATP. Сблъсъкът на Централния корт в Лондон между Карлос Алкарас и Новак Джокович ще стартира в 16:00 часа (българско време).

Коя телевизия ще излъчва финала Карлос Алкарас - Новак Джокович?

Финалът на Уимбълдън между испанеца и сърбина ще бъде излъчван пряко в родния телевизионен ефир. Телевизията, която ще предава сблъсъка Алкарас - Джокович е Евроспорт 2. Ако нямате възможност да гледате тенис шоуто, може да проследите финала НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG! Очаквайте интересни новини и репортаж от мача в спортната секция на Acutalno.com.

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес