Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров по ТВ: Кога и къде да гледаме първия мач на Гришо на US Open 2024

26 август 2024, 06:00 часа • 7253 прочитания

Българският номер 1 в тениса Григор Димитров стартира тази вечер участието си на последния за годината турнир от Големия шлем - US Open 2024. За Гришо това ще бъде 14-о поредно участие на Откритото първенство на САЩ след неговия дебют през далечната 2011-а.

Григор Димитров - Кириан Жаке: Начален час и ТВ

Жребият на Григор за US Open се оказа благоприятен в първите кръгове, но при евентуален 1/4-финал той ще срещне Новак Джокович. В първия кръг пък българинът ще се изправи срещу френския квалификант Кириан Жаке - среща, която трябва да се изиграе още тази вечер (26 август).

В колко часа започва първият мач на Григор

Мачът на Григор и Жаке е трети в програмата на корт номер 5, която започва в 18 часа българско време. Това означава, че ако няма непредвидени забавяния в предходните два мача, Григор Димитров ще излезе на корта след 21:30 часа - вероятно около 22-22:30 часа.

Коя телевизия ще излъчва US Open

Турнирът US Open ще се излъчва пряко в българския телевизионен ефир по каналите на "Евроспорт" - Eurosport 1 и Еurosport 2. Срещата на Григор потенциално може да попадне в програмата на "Евроспорт" или да се гледа на онлайн платформата на телевизионния оператор.

Очаквайте репортаж от мача на Григор Димитров, както и още актуални новини около българина, в спортната секция на Actualno.com!

Стефан Йорданов
Стефан Йорданов Отговорен редактор
Новините днес