Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров по ТВ: Кога и къде да гледаме мача от 3-ти кръг в Монреал? (ОБНОВЕНА)

09 август 2024, 22:37 часа • 5017 прочитания

Първата българска ракета Григор Димитров ще излезе днес (9 август) за втория си мач на турнира от сериите Мастърс 1000 в Монреал. Негов съперник в третия кръг ще бъде австралиецът Алексей Попирин, а двубоят между двамата ще бъде пряко излъчен в българския телевизионен ефир.

Григор Димитров - Алексей Попирин: Начален час и ТВ

Григор Димитров тръгна с разгром в Монреал, като даде само един гейм на друг австралиец - Ринки Хиджиката, за 57 минути игра (6:1, 6:0). Попирин пък спечели единствения пробив в мача срещу Шелтън, като това се случи в деветия гейм на първия сет за 5:4. Той защити брейка на собствен сервис при 40:15 и взе началната част, а втората бе решена с тайбрек, спечелен със 7:4 от австралиеца.

Григор Димитров  

В колко часа започва мачът на Гришо с Попирин

Димитров и Попирин, номер 62 в световната ранглиста, са се срещали два пъти и са си разменили по една победа. Двубоят между двамата е трети в програмата на втория по големина корт в Монреал и започва веднага след мача Брендън Накашима - Андрей Рубльов, т.е. не преди 23:00 часа българско време.

Коя телевизия ще излъчи мача на Григор Димитров в Монреал

Срещата меджу Гришо и Попирин ще бъде пряко излъчвана в българския ефир. Телевизията, която ще предава мача от трети кръг ще бъде Max Sport 1. Ако нямате възможност да гледате мача, то можете да проследите срещата Григор Димитров - Алексей Попирин НА ЖИВО в Sportlive.bg!

ОБНОВЕНО: Мачът на Григор Димитров бе отложен за събота (10 август), след 21:00 часа българско време

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес