Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров по ТВ: Кога и къде да гледаме Гришо на US Open 2024?

28 август 2024, 10:10 часа • 3754 прочитания

Първата ракета на България при мъжете Григор Димитров продължава участието си на турнира от Големия шлем - US Open. Хасковлията стартира убедително надпреварата и надви квалификант, а сега ще трябва да премери сили с удобен за себе си съперник.

ОБНОВЕНА: Григор Димитров прегази "абонат" и продължи с експресните победи на US Open (ВИДЕО)

Григор Димитров - Ринки Хиджиката: Начален час и ТВ

В първия си сблъсък в САЩ Гришо подчини Кириан Жаке в трисетов двубой, за да стигне до мач срещу Ринки Хиджиката. Австралиецът успя да елиминира Алехандро Давидович Фокина в четири сета - 7:6(1), 3:6, 6:4, 6:3. Така №62 в ранглистата на ATP ще търси първи успех срещу Димитров.

ОЩЕ: Блестяща игра на Григор Димитров принуди съперника му да си хвърли ракетата от яд (ВИДЕО)

Пас към миналото

В колко часа започва вторият мач на Григор?

До момента Гришо и Хиджиката са играли два пъти. Българинът е спечелил категорично и двете срещи, които бяха през тази година - в Монреал и Бризбън. Битката от втория кръг между Григор Димитров и Ринки Хиджиката е на 28-ми август (сряда). Мачът е първи в програмата на корт №17, като стартът на програмата е 18:00 часа българско време (11:00 местно време).

Коя телевизия ще излъчва US Open?

Турнирът US Open ще се излъчва пряко в българския телевизионен ефир по каналите на "Евроспорт" - Eurosport 1 и Еurosport 2. Срещата на Григор потенциално може да попадне в програмата на "Евроспорт" или да се гледа на онлайн платформата на телевизионния оператор.

Очаквайте репортаж от мача на Григор Димитров, както и още актуални новини около българина, в спортната секция на Actualno.com!

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес