Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Григор Димитров – Алексей Попирин: Кога и къде да гледаме Гришо на Мастърс-а в Шанхай?

07 октомври 2024, 17:20 часа • 1589 прочитания

Григор Димитров ще срещне Алексей Попирин в третия кръг на турнира от сериите Мастърс в Шанхай. Двубоят между първата ракета на България и австралийския тенисист ще се проведе утре сутрин в китайския град.

Григор Димитров – Алексей Попирин: Начален час и ТВ

Григор Димитров достигна до двубой с Попирин, след като във втория кръг на надпреварата отстрани Зизу Бергс. Мачът между българина и белгиеца се проточи близо 48 часа, тъй като на два пъти бе отлаган заради дъжд. Попирин пък отстрани Миомир Кецманович.

До момента Димитров и Попирин са се срещали три пъти на корта. Балансът е 2:1 победи в полза на австралиеца. За последно двамата играха на 1/8-финалите на турнира в Монреал тази година, когато Попирин спечели с 4:6, 7:6 (5) и 6:3.

Алексей Попирин

В колко часа започва Григор Димитров – Алексей Попирин?

Мачът между Григор Димитров и Алексей Попирин е втори в утрешната програма на Корт №3 на Мастърс-а в Шанхай. Тя стартира в 07:30 часа българско време със сблъсъка между Гаел Монфис и Юго Умбер. Това означава, че Гришо и Попирин няма да излязат на корта преди 09:30 часа.

Коя телевизия ще предава мача на Гришо и Попирин?

Все още няма яснота дали мачът между Григор Димитров и Алексей Попирин ще бъде предаван пряко в българския телевизионен ефир. Каналът, който излъчва срещите от Мастърс-а в Шанхай е Мах Sport 1. Може да проследите двубоя Григор Димитров – Алексей Попирин НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес