Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

DJ Мартен: Голям фен съм на Джокович, но не решавах аз (ВИДЕО)

20 септември 2024, 11:49 часа • 716 прочитания

DJ Мартен Роберто даде първо телевизионно интервю пред колегите от bTV, след като отказа на живата тенис легенда Новак Джокович да пусне песента на Камелия "Луда по тебе". Музикалният водещ на събитието обясни, че не е решавал самостоятелно какво да звучи по време на демонстративния мач, и не скри фенската си любов към 24-кратния носител на титли от Големия шлем.

DJ Мартен бил голям фен на Джокович

"Аз съм голям фен на Джокович. Следя го от много години, аз самият съм бил тенисист и този спорт е в кръвта ми. Ако си фен на тениса, няма как да не си фен на този абсолютен титан. Разбира се, фен съм и на Григор Димитров, който е страхотен тенисист. Това, което е направил, е легендарно и велико!", започна Мартен пред bTV.

ОЩЕ: "Бях изненадан колко хора желаят да споделят мнение без никой да ги е питал": Първи коментар на DJ Мартен Роберто (СНИМКИ)

Диджеят се е подготвял за събитието

"Аз се вълнувам от това, което прави Джокович, защото много е еволюирал в поддържането на формата си. За мен беше невероятна чест, че ме поканиха на това събитие. Подготвях се и попаднах на едно интервю на Джокович, където казва, че любимата му песен е Easy Lover. Припознах музикалните вкусове, защото се интересувах какво харесва този човек и целият ми сет е съобразен с това", заяви още той.

Мартен Роберто

Информация от кухнята

"Не бяхме подготвени, че той ще поиска тази песен. Имаше план да има афтърпарти, където Камелия щеше да изненада Джокович и лично щеше да му изпее песента. Тогава стана ясно за целия екип, че тази песен няма да звучи в залата. Афтърпартито беше отменено и те отидоха в по-голям клуб. Явно са имали нужда от повече място и Камелия отиде там. Организаторите бяха се погрижили Джокович да чуе песента лично от Камелия", разкри музикантът.

ОЩЕ: Да пуснеш ли на Джокович или да не му пуснеш?

"Най-тъпото място в залата"

"Когато той се обърна към мен и поиска тази песен, никой от екипа не знаеше какво да направи в този момент. Имах късмета камерите да са обърнати към мен. Оказах се на неправилно място в неправилния момент. Намирах се на най-тъпото място в залата", каза с усмивка диджеят.

"Никой не оставя такова решение в моите ръце"

"Това, което аз пусках, беше изцяло подчинено на това, което този човек харесва. В залата са величия като Новак Джокович и Григор Димитров - и вие си мислите, че аз решавам какво ще пускам? Никой не оставя такова решение в моите ръце. Аз не исках да разваля изненадата за Новак. Имам изявление от мениджмънта на Григор Димитров, че са много доволни от аранжимента. Бях обвиняван в неща, които нямат общо с истината", подчерта DJ Мартен. Неговите думи кореспондират с информация, която се появи по-рано, че приближен на Гришо е отказал "Луда по тебе" в залата (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес