Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Скандалът "Софи Маринова" плъзна из мрежата

11 април 2012, 10:33 часа • 29484 прочитания

Скандалът, който се развихри в Народното събрание, след посещението на Софи Маринова се превърна в градски фолклор. Шумът, който се вдигна на жълтите павета вдъхнови редица любители на колажа и шаржовете, които превърнаха репликите на депутатите във визуална демонстрация.

Припомняме, че скандалът се развихри заради присъствието на Софи Маринова миналата седмица в парламента. Тя бе поканена от ГЕРБ да попее на депутатите, а новината за изявата на ромската певица бе посрещната и с усмивка и с недоумение сред народните избраници.  

Лидерът на Атака Волен Сидеров обаче не бе настроен за шеги и захапа здраво ГЕРБ.

"От името на партията изразявам тревогата ни от управлението на ГЕРБ, което превръща България в чалгаджийска държава", заяви от парламентарната трибуна Сидеров. Атакистът не бе сломен дори от изпълнението на „Любов без граници” и се обърна към премиера с думите: „Предлагам ви следващия път да поканите Азис, за да паднат маските и да видят българските граждани какво толерирате”.

В следствие от цялата комична ситуация и безумните скандали на депутатите, народните избраници си заслужиха "пожеланието" да имат за председател и заместник председател Софи Маринова и Азис.

"Така парламентарната цигания ще се възвиси съвсем", коментират граждани във Фейсбук.

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес