Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Синът на Ромни искал да фрасне Обама

19 октомври 2012, 09:29 часа
Реклама

Най-големият от петимата синове на републиканския кандидат за президент на САЩ Мит Ромни се пошегува, че е искал да "забие" едно кроше в главата на настоящия стопанин на Белия дом Барак Обама, когато той е нарекъл баща му "лъжец" по време на телевизионния дебат във вторник, предаде БГНЕС.

"Искаше ми се да се втурна на сцената и да го ударя. Но това беше невъзможно, защото между мен и него имаше много служители на Сикрет сървис", заяви в интервю за телевизия Ей Би Си Тег Ромни, който активно участва в предизборната кампания на своя баща. По-късно представител на щаба на републиканеца съобщи, че това е шега.

Резултатите от допитванията до общественото мнение показаха, че във втория дебат Обама е спечелил победа. Той си е взел поука от предишните грешки и този път е действал по-напористо и агресивно. Обама прекъсваше Ромни и се опитваше да го уличи в лъжи. "Това не е истина", многократно заявяваше настоящият стопанин на Белия дом.

Заключителният дуел между двамата претенденти ще се състои на 22 октомври в щата Флорида и изцяло ще бъде посветен на външната политика.

Редактор: Десислава Ушатова

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес