Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ромни се съсредоточава върху "колебаещите се" щати

24 октомври 2012, 10:20 часа
Реклама

Мит Ромни може да се откаже от срещите с журналисти заради общуването с избиратели. От предизборния му щаб съобщиха, че две седмици преди гласуването за президент на САЩ кандидатът на републиканците възнамерява да се съсредоточи върху агитацията в „колебаещите” се щати.

Експертите се разминават в мнението си, че Ромни е изгубил от Обама последният дебат. Впрочем, последните социологически допитвания показват, че кандидатите са „рамо до рамо” в подкрепата на избирателите, предаде радио ”Ехото на Москва”.

Ромни заяви, че кампанията на държавния глава Барак Обама „пропуска през пробойните си”, предава АФП.

С идеята, че е набрал инерция след третия и финален дебат срещу Обама от вчера, Ромни и кандидатът за вицепрезидент Пол Райън обединиха сили.

„Неговата кампания пропуска вода през пробойните си, а нашата кампания върви с пълна пара”, заяви Ромни.

В същото време действащият президент на САЩ Барак Обама обвини своя политически противник, че иска да върне страната обратно към пагубната икономическа и външна политика на Джордж У. Буш, съобщава британският в. „Дейли Експрес”.

„Ромни похвали Джордж Буш като добър икономически управляващ. Връщането на САЩ към подобен род стратегии би ни въвлякло в бъркотия”, смята Обама.

Редактор: Десислава Ушатова

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес