Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ромни призна поражението си

07 ноември 2012, 09:18 часа • 5241 прочитания
Реклама

Мит Ромни призна победата на Обама, както е по традиция. Ромни съобщи, че е телефонирал на президента Барак Обама, за да му честити победата, предаде БЛИЦ.

В речта си пред американците неуспелият кандидат за президент изтъкна, че съпругата му би била една прекрасна първа дама, но за съжаление това не се е случило.

Ромни запази дълго мълчание, след като се разбра, че Обама печели, с което създаде съмнения дали изобщо ще признае победата на опонента си.

Стотиците милиони долари, изразходвани за реклама, не успяха да избавят Мит от изградения му имидж да изглежда надут или да изчистят многобройните му идеологически преображения.

„Взех участие в изборите, защото съм загрижен за Америка”, каза бившият губернатор на Масачузетс. Ромни изрази надежда, че представителите на бизнеса ще инвестират в страната и ще създадат нови работни места. „Вярвам в народа на Америка. Нацията избра друг лидер и аз и съпругата ми Ан се молим за него и за тази велика нация. Бог да благослови Америка!”, добави републиканецът.

Редактор: Десислава Ушатова

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес