Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-важните новини за деня: 27 юли, 2024 година

27 юли 2024, 20:00 часа • 4659 прочитания

Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 27 юли.

ПОЧИНА И МОМИЧЕТО, ПОСТРАДАЛО ОТ ВЗРИВОВЕТЕ КРАЙ ЕЛИН ПЕЛИН

Почина и младата жена, пострадала при взривовете на склад за фойерверки край гара Елин Пелин, информираха от "Пирогов".

ХРИСТО ИВАНОВ: КОНСТИТУЦИОННИТЕ ПРОМЕНИ ЦИМЕНТИРАТ МОДЕЛА "ФИЛЧЕВ" - FILCHEV FOREVER

Конституционните промени отидоха в кошчето за боклук, но всъщност кошчето за боклук се казва Никола Филчев, бивш главен прокурор. Toва заяви бившият депутат и председател на Да, България в оставка Христо Иванов пред bTV за отхвърлените конституционни промени от Конституционния съд.

НЯМА ВОДА ЗА ПИЕНЕ, НО ЩЕ ЗАВЛАДЯВА: ОМАГЬОСАНИЯТ КРЪГ ЗА РУСКАТА АРМИЯ (ОБЗОР - ВИДЕО)

Увеличението на състава на руската армия в Украйна не означава, че тя се справя по-добре. Това заключение направи украинският военен анализатор Олександър Коваленко. Заключението е същото като на друг украински военен експерт – о.з. полковник Константин Машовец.

СЪДЪТ ВЪЗСТАНОВИ РАЙОННИЯ КМЕТ НА "ОБОРИЩЕ" НА ПОСТА МУ

Софийският административен съд възстанови на поста му отстранения от Общинската избирателна комисия-София кмет на столичния район "Оборище" Георги Кузмов, предаде БНР. Решението е по жалба на Кузмов срещу свалянето му от длъжност по сигнал на ГЕРБ заради участие в две фирми.

ЛАВРОВ ЗА ПРЕГОВОРИТЕ СЪС ЗЕЛЕНСКИ И КУЛЕБА: НЕ ГИ СЛУШАМ КАКВО ГОВОРЯТ

Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че Москва няма да капитулира и че „всички цели на специалната военна операция ще бъдат постигнати“, съобщават руските държавни медии.

КАМАЛА ХАРИС ПРЕЗИДЕНТ: КАКВИ ЩЕ СА ТОГАВА САЩ И СВЕТЪТ?

Ако Камала Харис бъде избрана за президент през ноември, тя ще поеме поста с експертен опит във външната политика, който е натрупала като сенатор при президента Тръмп и като заместник на един от най-опитните международни президенти в американската история - Джо Байдън.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес