Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Крум Савов към NOVA: Аз бил ли съм част от телевизията или не съществувам?

18 юли 2024, 13:50 часа • 3396 прочитания

Телевизионният водещ Крум Савов искрено се обиди и възмути от факта, че не присъстваше в специалните чествания по повод 30-те години на NOVA. Третата декада на една от най-големите български телевизии бе отбелязана чрез припомняме на най-култовите предавания, водещи и моменти от историята на медията. Савов обаче твърди, че не е присъсвал по никакъв начин в специалните тематични клипове.

Водещият припомни в своя Facebook профил, че именно заради него е била първата спортна емисия в "Календар", както и че е бил водещ на "Спортен свят" и е бил част от телевизията цели 15 години.

Възмущението на Крум Савов

Ето какво гласи пълният текст, публикуван в профила на Савов, който в момента е част от телевизията на Слави Трифонов "7/8":

"От вчера по повод 30-годишнината на Нова, се чудя аз бил ли съм част от телевизията, или не съм? Нещо Спортен свят, първа емисия спорт в "Календар", филми от мачове в чужбина, 1000 ефира за 15 години от старта през 1994 до 2009 г... няма дума.

Думичка.

Крум Савов не съществува. Не.

Карай да върви.

Светла им памет на Милен Цветков, Силва Зурлева и младия Добри,обесил се в тоалетната на медията! На останалите наведени и завладени - бъдете здрави, някои ще останем да стърчим невидими...".

Още: Крум Савов: Кубрат Пулев е огледален образ на Бойко Борисов, има шанс в политиката

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес