Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кой има имен ден днес, 14 септември 2024 г. Честито!

14 септември 2024, 05:55 часа • 22417 прочитания

На 14 септември 2024 г. имен ден празнуват всички, които носят името Кръстю, Кръстьо, Кръстенa, Кристина, Кръстина, Кънчо, Ставри.

Имени дни през септември 2024 г. 

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Нека да има мъдрост във всеки твой избор! Нека само от радост са сълзите ти! Нека да е споделена любовта! Нека да е чиста вярата ти! Нека да е благословено името ти!

*** 

Честит имен ден! Желая ти щастлив живот, изпълнен със светли дни. Желая ти да посрещаш трудностите с мъдрост и да бъдеш истински човек!

*** 

Още: Кръстовден е! Не бива да ядете това!

Честит имен ден! Пожелавам ти вяра, която да е до теб в най-трудните моменти, надежда - за да знаеш, че всеки ден е по-добър от предходния и любов - за да я даряваш на хората около теб!

*** 

Честит имен ден! Помни, че докато вярваш, мечтите се сбъдват. Докато се надяваш, се случва добро. Докато обичаш има щастие в живота ти и има смисъл за живееш.

*** 

Вярвай, защото вярата спасява в трудни моменти. Надявай се, защото надеждата крепи човека. Обичай, защото обичта е завинаги! Честит имен ден!

***

Честит имен ден! Пожелавам ти ум, за да се къпеш в пари, любов - за да бъдеш обичан от най-красивата жена, здраве - за да си силен като камък и издръжливост - за да изпиеш всичкия алкохол тази вечер!

*** 

Честит имен ден! Пожелавам ти двете най-важни неща - жените да те харесват, а мъжете да се уважават. Останалите не ги мисли! Наздраве!

Още: Кръстовден 2024 - кога се пада, традиции и обичаи

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес