Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Арестуваха бащата на братя Невил за изнасилване

27 март 2013, 11:27 часа • 11557 прочитания

Бащата на бившите футболисти на Англия Гари и Фил Невил е арестуван като заподозрян в изнасилване на възрастна жена.

63-годишният Невил Невил, бивш състезател по крикет и спортен агент, който също така притежава свой собствен бизнес с недвижими имоти в Манчестър, е арестуван и разпитван във връзка с инцидент, който се е случил в един от манчестърските квартали, Бери.

"Полицията разследва сексуално нападение, което се е случило в ранните часове на 23 март 2013 година. 63-годишен мъж от Бъри е арестуван за непристойно поведение и е в ареста, докато тече разследването", казаха от полицията.

Невил беше агент и на двамата си синове, докато играеха за Манчестър Юнайтед. Неговото име „Невил Невил" формира едно от най-популярните скандирания от феновете на Манчестър Юнайтед през 90-те с мелодията от хита на Дейвид Бауи от 70-те „Rebel Rebel".

Миналата седмица стана ясно, че Фил Невил, който още играе за Евертън, ще бъде част от треньорския екип на младежкия национален отбор на Англия по време на европейските финали до 21 г. това лято в Израел.

Гари Невил пък е треньор в А-отбора на Англия и също така е един от уважаваните анализатори на „Скай Спортс". Гари прекрати кариерата си в Манчестър Юнайтед миналия сезон.

На снимката: Братята Невил

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес