Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

19-годишен фен на Левски е с тежки изгаряния от пожарите край Хасково (СНИМКА)

16 юли 2024, 12:30 часа • 1037 прочитания

19-годишно момче се е включило като доброволец в гасенето на пожарите в област Хасково, съобщават регионални медии. На 15 юли младежът е пострадал сериозно край свиленградското село Щит. Според сайта Haskovo.Info момчето е с около 50% изгаряния по тялото и ръцете. Изданието пише, че пострадалият е транспортиран в болница в Пловдив.

Фен на Левски

В една от групите на привържениците на Левски в района - "Непримиримите - Синьо Хасково", се появи публикация, в която се твърди, че въпросният пострадал 19-годишен младеж се казва Светослав Димитров. В публикацията пише, че момчето се бори за живота си в болницата в Пловдив.

Това е Светослав Димитров, който е нашият герой! Светльо е на 19 години и е наш брат левскар! Светльо отиде като...

Posted by Непримиримите - Синьо Хасково on Tuesday 16 July 2024

Още: Пожарите: Отварят магистрала "Хемус" край Варна, Стара Загора чака помощ по въздух

"Това е Светослав Димитров, който е нашият герой! Светльо е на 19 години и е наш брат левскар! Светльо отиде като доброволец, да помага в гасенето на пожарите, които са обхванали област Хасково! Вчера той е попаднал в клопката на огнения АД и сега се бори за живота си!

Светльо е с над 50 % процента изгаряния по ръцете и тялото и е откаран в болница в Пловдив, като към момента състоянието му остава тежко!

Бъди силен Светльо, ти си нашият герой! С теб сме!", пишат от "Непримирите - Синьо Хасково".

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес