Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стани актуалните очи и уши на Сливен

08 октомври 2014, 16:11 часа • 24349 прочитания

Станете част от нашия екип и покажете своя поглед към любимия Сливен. Ако обичате да снимате, пишете новини или имате интересна история, споделете я с нас и ни помогнете да научаваме и публикуваме всичко важно, което се случва в нашия град.

Изпращайте ни материалите си по всяко време като съобщение в страницата или на електронния ни адрес editors@webground.bg, а ние ще ги публикуваме с вашите имена. Снимайте всичко - от красивата следобедна дъга до поредната отворила се дупка на пътя, която се превръща в опасност за движението. Сигнализирайте за всякакви нередности, търсете добрата новина и се оглеждайте за интересни събития. Бъдете креативни и ни пращайте своите материали за всичко, което ви вълнува и искате да споделите с нас.

За тези от Вас, които са готови да обърнат повече внимание на новините, предлагаме кореспондентско място в екипа на Actualno.com. Всеки желаещ може да се свърже с нас отново на editors@webground.bg или ivailo.achev@webground.bg, за да получи повече информация за условията.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес