Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Звездни участници от "Един за друг" чакат бебе (СНИМКИ)

26 септември 2024, 10:54 часа

Любими участници от предаването "Един за друг" обявиха, че отново ще стават родители. Това са Сияна и Светослав, които вече имат една прекрасна дъщеря Дарина.

С две снимки в социалните мрежи развълнуваното семейство съобщи хубавата новина, но освен това разкриха и пола на бебето. То ще бъде момиченце.

Още: Победителите Михаела и Венци в "Един за друг" изненадаха всички със сватбата си (СНИМКИ)

Новината

Сияна написа в своя Instagram следното: "Ето, че дойде моментът, в който спокойно мога да отговоря на въпроса "Абе, нещо променена ми се виждаш. Напълняла ли си?"

- Не, хора, бременна съм

Както винаги при нас нещата се случват без да ги плануваме. Без да си задаваме въпроси - искаме ли, можем ли, готови ли сме за нещо ново, за промяна.

Не, случва се и тогава започваме с въпросите.

Този път обаче въпросите бяха от друго естество -"Детската стая розова ли ще остане или ще сменяме цвета?" , "Коя зодия ще е?" , "На кого ли ще прилича?"

Вярвам в едно нещо по-силно, отколкото във всичко друго - всичко в живота се случва с причина и няма значение дали си готов или не си - случва се, приемаш го и променяш посоката си.

Справихме се много добре първия път и явно е време да повторим.

Благодаря на Господ за чудесата, които ми се случват, тогава, когато най-малко ги очаквам..а сега с нетърпение очакваме нашето Приключение #2".

Още: Честито! Тодор Неделев стана баща

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес