Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Врачански рядко говорел с непознати

07 октомври 2013, 12:23 часа

Актьорът Калин Врачански сподели, че рядко общува с непознати хора. Въпреки това по време на студентските си години се е хващал на работа само на места, където трябва да се занимава именно с това, разказа самият той в новия брой на списание Story.

"Всичките ми дейности бяха свързани с общуване с хора. А аз не обичам да общувам с хора. Особено с непознати - не. То и затова съм си изградил такъв имидж, че съм дръпнат, серт... А те си казват сигурно: "Гледай го този на какъв се прави".

Въпреки че хората имат подобно мнение за мен, аз няма да ходя с табела "Аз не съм такъв", за да ги опровергавам. А и в крайна сметка не съм чак толкова добричък", призна Врачански.

Актьорът, който радва зрителите във втория сезон на сериала "Дървото на живота", разкрива още, че се е бил за жена, че е споделял чувствата си с помощта на собствена радиопиеса и че е получавал обяснение в любов под звездите на нощна София.

"Преди съм се бил за жени - и в тийнейджърските години, и по-късно. Но сега вече се пазя. Трябва да успяваш да избягваш тези моменти, макар и понякога да не успяваш", искрен е Калин.

Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес