Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Виктор Стоянов от "Ергенът" се завръща към спорта. Ето какво е новото му поприще (СНИМКИ)

05 юни 2024, 14:02 часа

Първият участник в "Ергенът" в България - Виктор Стоянов, съвсем скоро се е завърнал от Китай, където му се е случило нещо много важно. Това съобщи самият той в предаването "Преди обед".

Защо е бил в Китай

Виктор е предприел далечното пътуване, за да получи сертификат за провеждане на Световно първенство по Драконови лодки. "Бях там близо три седмици за обучение. Започвахме в 9 и завършвахме лекциите в 5 всеки ден. Идеята на това посещение беше да изкараме сертификати, които да ни позволяват да практикуваме в България, да създаваме отбори, да създадем федерация, която вече имаме. И да можем реално да правим състезания - да знаем абсолютно всичко, свързано с драконовите лодки.", разказва Стоянов и добавя, че всички, които са били на обучение, са успели да се дипломират. Той съобщи, че ще има фестивал на Драконовите лодки в София и Русе през този месец, а Световното първенство предстои през 2025 г.

Още: Виктор Стоянов изрази мнението си за "Ергенът" 3 (ВИДЕО)

Това е второ посещение за българина в Китай, а предишното му е било точно преди 17 години, когато самият той е бил 17-годишен. При второто му пребиваване в азиатската страна обаче се оказва, че участникът в "Ергенът" е популярен дори там. "Аз самият също не повярвах", призна Стоянов. Оказва се, че в Китай хората го познават като успешен модел. Запитан дали е видял красиви китайки, Виктор признава, че е имало, но като цяло са доста малко като процент от всички жени, за разлика от ситуацията в България.

Наскоро стана ясно дали Виктор ще се върне за следващия сезон на "Ергенът", за който вече тече усилен кастинг.

Още: Виктор от "Ергенът" лудо влюбен във водеща на bTV? (СНИМКА)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес