Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вики Терзийска: Ръководството на bTV трябваше да се застъпи за Петя Дикова

27 октомври 2023, 13:33 часа

Певицата Вики Терзийска, която е седмичен коментатор в предаването "Преди обед" по bTV, помоли водещите в началото на ефира да се разясни скандалът, който се заформи около нея и Петя Дикова.

Вижте още: Камерън Диас: Мъжът ми пише най-хубавите детски песни

В медиите се появи информация, че дъщерята на Сашо Дикова е свалена като водеща на "Тази неделя" след гостуването на Вики Терзийска с децата ѝ през пролетта.

"Мили съвършени дами, за разлика от вас, аз съм една обикновена жена. Вкъщи понякога плачем, понякога се сърдим, понякога и крещим - да си призная честно, но всички много се обичаме. Радвам се, че вие имате съвършени семейства, но когато пишете в социалните мрежи и обиждате деца - това не ви прави чест. Също така не ви прави чест да коментирате моята приятелка и колега Петя Дикова, която сама е избрала да промени позицията си в bTV, защото и тя има две малки деца и иска да се грижи за тях. И мисля, че и ръководството на bTV трябваше да се застъпи за Петя, защото вървят фейк новини", каза Вики Терзийска в телевизионното си обръщение.

При гостуването си в "Тази неделя" през пролетта малките София и Маргарита нарекоха в ефир ястията, готвени от майка им, "лайна". Водещата Петя Дикова изпадна в ступор, а на въпроса ѝ дали приятелчетата им ги гледат в момента, момичетата отговориха: "Не, защото всички мразят bTV!". Цялото гостуване на децата беше свързано със ситуации, които Дикова се опитваше да замаже.

Вижте още: Не се отказва: Меган Маркъл  нов подкаст след провала

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес