Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вижте какъв ценен съвет даде Александра от "Ергенът" на участничките в новия сезон

14 февруари 2023, 17:51 часа
Реклама

Психоложката Александра Гърдева от първия сезон на "Ергенът" даде супер ценен съвет на всички момичета, които ще се борят за сърцето на Евгени Генчев във втория сезон. Алекс определено знае каква е печелившата формула. През почти цялото предаване миналата година тя бе с едни гърди пред повечето участнички и даже беше почти сигурна победителка, но в крайна сметка спечели Виктория Капитонова.

По време на гостуване в предаването "Тази събота" по bTV Алекс сподели следното: "Изключително много се вълнувам. Нямам търпение да започна да ги гледам. Знам всяка една от тях горе-долу какво преживява. Бих искала да ги посъветвам да бъдат себе си. Това е истинският път към сърцето на един човек. Така мъжът ще усети истинската им същност.", каза Александра и така даде ценен съвет на новите участнички.

Припомняме, че въпреки че отпадна на финала на "Ергенът", феновете на предаването смятаха, че именно Алекс е спечелила сърцето на Виктор Стоянов. След края на първия сезон се говореше дори, че двамата имат тайна връзка, но слуховете се оказаха лъжливи. Наскоро стана ясно, че всъщност Виктор тайно се е виждал със Дениз Хайрула, която също беше сред неговите фаворитки.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес