Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Васка от "Ергенът" показа как се прави и стана любимка на зрителите (СНИМКИ+ВИДЕО)

28 февруари 2024, 15:00 часа

Приключението "Ергенът" официално започна, а тази година момичетата ще се борят за сърцето на бизнесмена Александър Младенов. Новите участнички в тазгодишния сезон са доказали себе си със своите постижения, житейски преживявания и лични истории. Жените са с разнообразни и интригуващи професии. Всяка една направи различно впечатление и блесна по свой начин. Някои от тях привлякоха вниманието на зрителите с чара и красотата си, а други - със скандалното си поведение още в самото начало. Една от дамите обаче определено се открои с нестандартната си поява в шоуто.

Още: Болезнени откровения и бурни емоции: Невиждани събития предстоят в "Ергенът" (СНИМКИ)

Коя е Васка?

Васка Джурова, която всички мислеха за част от гримьорите на предаването, се оказа поредната участничка в новия сезон. С влизането си в "Ергенът" тя определено успя да впечатли зрителите. Изглежда, че тя си изгради репутация на красавица с интелект, защото коментарите в социалните мрежи са повече от похвали: "Най-красивата и приятна от всички", "Това момиче ми направи най-хубаво впечатление", "Естествена и красива" - пишат зрителите.

Снимка: Vaska Dzhurova/Instagram 

Изглежда, че Васка се е превърнала във фаворитка. В първия епизод видяхме, че дори самият Алек не остана безразличен, когато тя дойде при него с четка за грим в ръка. Поведението му след появата на Васка определено прави впечатление на аудиторията: "Плени го в мига, в който я видя, дори докато беше облечена само с екипа" – забелязват зрителите.

"Аз мога да ти покажа как се прави"

Васка от Гоце Делчев е носителка на няколко титли за красота. 

Снимка: Vaska Dzhurova/Instagram 

Още: Деси Слава се подиграва със скандална участничка в "Ергенът" (ВИДЕО)

Тя показа, че освен с външния си вид може да печели и с впечатляващи нестандартни идеи. "Надявам се силно да сте се забавлявали с моето изненадващо влизане и под прикритието ми като гримьор" – написа Васка към пост в своя Instagram и благодари за подкрепата.

С ефектната си поява в предаването момичето определено направи добро впечатление и спечели на своя страна зрителите. Не е изключено да успее да покори и сърцето на ергена Алек.

 

 

Любопитно: Какво е истинското име на Шермин от "Ергенът 3"? (ВИДЕО+СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес