Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Три години разлика: Ето как се е променила актрисата Даяна Ханджиева (СНИМКИ)

24 юли 2024, 11:55 часа

Лятото е в разгара си и всеки се е отдал на морската си ваканция. Със свежо видео от морето актьорът Галин Найденов и половинката му се похвалиха, че скоро ще стават родители, а актрисата Даяна Ханджиева използва летния период, за да покаже как се е променил животът ѝ през последните години.

Още: Популярна влогърка ще става майка. Вижте коя е тя (СНИМКИ)

Едно различно лято

В Instagram актрисата, която участва в риалити формата "Фермата",  сподели три снимки - по една за изминалите две години и една от това лято. "Подготвям този пост от 3 години. Лято 2022, 2023 и 2024 - всяко от тях беше доста различно от предходното. Преди това летата бяха сходни - плаж през деня, дискотека през нощта и така 10 години. Както се казва, взех, каквото можах от безгрижната младост, дай сега малко по-сериозно, все пак вече съм жена с дете, куче и мъж", това написа Даяна към кадрите.

На първата снимка от плажа тя и половинката ѝ Кико Ставрев позират заедно с кучето им. На втория кадър, който е от миналата година, виждаме, че актрисата вече е бременна, а на третата снимка от тази година щастливите родители държат в ръцете си малкото си момченце.

Още: Любимата на Андрей Арнаудов позира с бременното си коремче (СНИМКА)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес