Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тото от "СкандаУ" се разплака по време на концерт. Вижте защо (ВИДЕА)

18 юли 2024, 10:32 часа

Йонислав Йотов – Тото от "СкандаУ" се разплака пред публиката по време на концерт на групата. Той седна на ръба на сцената до своя партньор от дуото Лъчезар Евтимов и заплака пред събралите се хора във Велико Търново в събота. Това стана ясно от няколко видеа в социалните мрежи, които се споделят от различни източници.

Още: Първа поява на Тото след скандала с Тити Папазов (СНИМКА)

Какво се случи

Според зрителите Тото се е разчувствал изключително много и не е успял да сдържи сълзите си. Най-вероятно причина за това е, че концертът не е бил разпродаден и залата не е била пълна, както обикновено е на представленията на групата. "Правили сме какви ли не огромни концерти – арени, стадиони. Това го чакахме твърде дълго. Да сме с вас и да не ни гледате като демоните на обществото", заяви той.

@yoannastt 🙏🏻 🫶🏻 #скандау #tiktok #foryoupage #repost #part1 #скандаусагосподи #summertour #2024 #velikotarnovo #respect @СкандаУ ♬ original sound - Йоанна Стефанова

"Искахме да дадем възможност на всеки, който иска да ни подкрепи, да го направи. Това ни беше отнето по нелеп начин. Беше страшно и срамно някой да ни харесва, сякаш нещо сме направили. Знаехме, че няма да има хора, но искахме да позволим на тези, които искат да ни подкрепят, да го направят, защото им беше забранено", допълни още певецът видимо разстроен.

@mollowvwa Тотодрама 😩 #скандау #българия🇧🇬 #тото ♬ original sound - Teodora Mollowa

Припомняме, че името на Тото беше замесено в сериозен скандал след участието на Тити Папазов в подкаста на Йотов.

Още: На кого казва Тита "Ела, ела" в новата си песен? (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес