Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тежка катастрофа: Синът на Анджелина Джоли и Брад Пит е в болница

30 юли 2024, 09:57 часа

Синът на Анджелина Джоли и Брад Пит - Пакс, е в болница след претърпяна катастрофа на 29 юли. При инцидента Пакс сериозно е наранил главата си. 20-годишният младеж е управлявал електрически мотор в Лос Анджелис и се е забил в задната част на автомобил, разкрива изданието "TMZ".

На място са пристигнали полицаи и спешни медици и веднага са транспортирали Пакс в болница, защото се е оплаквал от силни болки в главата. Според информациите синът на Джоли и Пит не е носел каска по време на инцидента, който се е случил в час пик.

Още: Стана ясно защо дъщерята на Анджелина Джоли иска да се отърве от фамилията на Брад Пит

Подробности за катастрофата

Снимка: Getty Images

Според данни от полицията, Пакс е навлизал в натоварено кръстовище, когато се е врязъл в автомобила пред него, който на свой ред спрял на червен светофар. Водачът слязъл от колата и веднага проверил състоянието на Пакс. Въпреки че не е категорично ясно къде точно се е ударил, 20-годишният син на известните актьори се оплаквал от силни болки в главата и таза. Според "Daily Mail" Пакс е бил закаран спешно в болница заради съмнения за мозъчен кръвоизлив.

По-късно обаче "TMZ" съобщи, че Пак е в стабилно състояние, но все още не е ясно какви са реалните му наранявания. Изданието цитира източници от болницата, които споделят, че, ако състоянието му позволява, Пакс ще бъде изпратен у дома максимално скоро.

Пакс бе осиновен от Анджелина Джоли и Брад Пит през 2007 г. от Виетнам, когато бе на 3 години.

Още: Анджелина Джоли иска Брад Пит да прекрати делото срещу нея

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес