Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Светлана Гущерова не искала да кръсти децата си на бабите и дядовците, променя им имената

05 януари 2024, 15:30 часа
Реклама

Всички смятаха, че бившата пеймейтка и настояща примерна съпруга и многодетна майка Светлана Гущерова е кръстила първите си две деца на милионерския си свекър Добромир Гущеров, за да изрази уважението си към него, но оказва се, че това далеч не е било нейно решение, а по настояване на съпруга ѝ.

Вижте още: Фалшив Михаил Билалов сваля жените в мрежата

Първородната дъщеря на Светлана - 4-годишната Анелия-Добромира, носи имената на майката и бащата на Христиан Гущеров. Второто ѝ дете е само Добромир, кръстено на богатия ѝ свекър. Третото дете се казва Кристиан Валентин, като е кръстено на родителите на Светлана - майка ѝ Кунка и баща ѝ Валентин. Последната рожба на Гущерови се роди на 25 юни миналата година и носи името Валентина, на дядо си по майчина линия.

"Децата ми са кръстени на всички баби и дядовци, за да няма сърдити. Това беше желание на съпруга ми Християн. Първоначално бях много много против, защото така детето носи съдбата на човека, на когото е кръстен", сподели Светлана пред "България днес" и допълва:

"Когато Анелия се роди, Християн много държеше тя да носи името на майка му. Виждайки искреното му желание да уважи родителите ни, се съгласих. Тогава решихме, че когато имаме други деца, те ще носят имената и на другите ни родители, за да няма сърдити" - разказва още плеймейтката.

Явно тези двойни имена, някои от тях повтарящи се, затрудняват семейство Гущерови и те са решили да ги махнат.

Вижте още: Ален Делон е шокиран от "разкритията" на сина си, пуска жалба срещу него

"Ще променя имената на децата си! След като родих четири, вече не е необходимо синовете и дъщерите ми да са с двойни имена. Сега всяка моя рожба ще носи едно име на всяка от бабите и дядовците.", сподели Гущерова пред ежедневника.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес