Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След подъл женски номер: "Ергенът" напусна още една дама (СНИМКА)

25 април 2024, 09:10 часа

В последния епизод (24 април) на романтичното предаване "Ергенът" нагледно се видя как чрез подли номера и нарушаване на правилата всеки може да постигне целите си. Именно така - чрез отнемане правото на Киара да се види с Алек преди Церемонията на розата, тя реално бе лишена от възможност да говори с него и в края на епизода не получи роза от Александър Младенов.

Снимка: Ергенът/Facebook

Още: Участничка в "Ергенът" се оплака след предаването. Вижте защо (СНИМКА)

Какво се случи?

Въпреки че прекара един цял ден с Алек Младенов и дори посети къщата, в която той живее по време на снимките на предаването, Надежда не можа да се въздържи и спретна изключително подъл номер на Киара.

По време на коктейла ръководител на срещите бе Мария, която разпредели "справедливо" кои дами ще могат да се видят с Алек и по колко време ще има всяка една от тях. За разговор с ергена бяха посочени самата Мария, Надя, Йоана, Криси и Киара. Останалите нямаха право на среща с Алек. Уж всичко вървеше нормално, докато Надежда не даде тайно бележка на Алек и така провали плановете за вечерта.

Снимка: Ергенът/Facebook

Точно преди да дойде редът на Киара за разговор с Алек, той отиде на тайна среща с Надежда. Докато другите дами се усетят, че нещо не е наред, времето за Киара бе свършило и тя не успя да се види с Алек. Малко по-късно бившата художествена гимнастичка не получи роза и напусна предаването.

Още: "За Ергена": Киара посвети песен на романтичното шоу (ВИДЕО)

Ужас без грим

В следващия епизод участничките ще се покажат пред Александър Младенов без грим и това определено ще бъде нещо, което трябва да се види (или пък не?). Ще успеем ли изобщо да разпознаем дамите в "Ергенът" и защо една от тях се срамува да излезе без грим? Това ще разберем в епизода на 25 април.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес