Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

След 20 години Адел отново се качи на метро и... заспа

27 януари 2024, 21:44 часа
Реклама

Певицата Адел се е почувствала отново като тийнейджърка, когато през декември 2023 г. е предприела първото си пътуване с метрото от близо 20 години насам, съобщава Music News.

По време на неотдавнашния си концерт в Лас Вегас Адел обясни, че не се е возила в метрото от бомбените атентати през 2005 г., при които загинаха 52 души, а над 700 бяха ранени. "Дори не се страхувах да пътувам в метрото. Обичах го. Напомняше ми за тийнейджърските ми години", разказа певицата за скорошното си преживяване.

"Наистина не съм била в метрото в Англия, не и откакто съм известна. Това е, откакто се случи терористична атака там. Изплаших се, защото имам клаустрофобия", добави певицата, която през ноември намекна, че се е омъжила.

Още: Адел: Хората се страхуват от мен, но не знам защо

Какво се е случило в метрото

Снимка: Getty Images

Изпълнителката на "Rolling in the Deep", която сега живее в Лос Анджелис, разказа, че е преодоляла страха си, когато се е качила на метрото, за да отиде на "Mamma Mia! The Party" в O2 Arena през декември.

Още: По време на концерт: Адел видя неочакван човек в публиката и се срина (ВИДЕО)

"Имах среща преди това. Така че трябваше да стигна дотам за около 45 минути, а това е два часа път в задръстване", обясни Адел. "Така че трябваше да се кача на метрото, а срещата ми изискваше да съм с прическа и грим. Така че аз много приличах на певицата Адел“.

"Качих се в метрото и бях с маска. В интерес на истината с мен имаше много охранители и няколко приятели, но се чувствах като у дома си. Никога няма да предположите какво се случи, но аз, по дяволите, заспах!", разказа звездата, цитирана от БГНЕС.

Изпълнителката на "Hometown Glory" добави, че ѝ е харесало да вземе метрото след толкова много години. "А после стигнах до O2 и трябваше да мина през хиляди и хиляди хора", спомня си Адел. "Тогава хората започнаха да ме разпознават, но аз нямах време".

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес