Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Щастлив съм: Финалистът от "Игри на волята" 5 Иван Рълев призна, че има жена до себе си

10 септември 2024, 10:38 часа

Участието в телевизионен риалити формат определено може да промени живота на един човек. Такъв е случаят и с победителят в сезон 5 на "Игри на волята" - зъботехника Иван Рълев. Пред NOVA той разказа как се е променило ежедневието му след участието в екстремното шоу и битките. Той разказа, че животът му "се е преобърнал на 360 градуса". Призна, че вече не е човек на крайностите, тъй като е осъзнал, че истината е в баланса. "Осъзнах, че трябва да обръщам повече внимание на най-близките си хора. Вече успявам да намирам свободно време за себе си и за приятелите си. Ежедневието ми е това – работа, почивка през уикенда, разходки в планината", разказа победителят от миналогодишния сезон.

Още: Издадоха името на победителя в "Игри на волята"?

Пътят към победата и връзката с останалите играчи

Иван Рълев не крие, че за него победата е била най-важната награда, а парите са били само бонус. В интервюто не разкрива в какво е вложил спечелената сума, но намекна, че със сигурност е за нещо смислено. Рълев разказа, че след финала на игрите пътищата му с останалите участници са се разделили и всеки е поел в своя посока.

Снимка: Ivan Rulev/Instagram

Нова любов

За личния си живот Рълев разкри, че има жена до себе си, но не издаде повече подробности коя е тя. "Имам половинка до себе си, но не искам да споделям нищо повече, защото смятам, че тези неща по-скоро биха попречили на нашите отношения. Щастлив съм, така че всичко е наред."

Още: Популярна дама от "Ергенът" и участник в "Игри на волята" ще стават родители (СНИМКИ)

Рълев за новия сезон

Финалистът разкри и впечатленията си от новата локация на игрите. "Смятам, че условията в Дивия север ще бъдат много по-сурови. Ние бяхме много на юг и въпреки това вечерите на реката бяха много студени. Докато при тях смятам, че ще бъде още по-студено и жестоко. Надявам се това да не ги възпре и да могат да покажат пълния си потенциал на арената" - каза Рълев. Той е на мнение, че локацията, на която се намират участниците, не трябва да ги спира.

Още: Невиждани изпитания в "Игри на волята": Участнички с контузии в първата седмица (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес