Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Романтика: Миро падна на колене по време на концерта в Пловдив (ВИДЕО)

19 юни 2024, 12:22 часа

Миро направи забележително музикално шоу на старта на своето "Турне 2024", а концертът в Античния театър в Пловдив се превърна в изключително романтично място за двама души. Многобройната публика стана свидетел на предложение за брак, в което се включи и звездата на вечерта. 

Реклама

Още: Миро призна истината за "Гласът на България" (ВИДЕО)

Тя каза "ДА"

По време на изпълнението на песента "Гълъбо" Миро започва да търси  определен човек сред публиката. Когато открива момчето, което търси, певецът се шегува и го пита дали намеренията му към неговата приятелка са сериозни. След това двамата заедно падат на колене пред момичето. Момчето се престрашава и пред цялата публика пита дамата дали ще се омъжи за него. Тя развълнувана казва "да", а публиката ги аплодира силно. Миро продължава да пее и се връща на сцената. "Това истински ме прави щастлив. Това е най-хубавото и най-важното решение. Стоите един до друг. Любовта е обещание. Любовта е действие.", сподели Миро.

@nadiatravelsworldwide Предложение за брак повреме на концертта на Миро в Пловдив ❤️💍#концерт #миро ##предложениезабрак #любов #мироконцерт #пловдив ♬ original sound - nadiagrozdanova

Още: "Любов като небе": Миро впечатли всички на Годишните музикални награди на БГ Радио (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес