Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Робърт Де Ниро отваря първия си хотел в Гърция

24 януари 2022, 12:53 часа

Холивудската легенда Робърт де Ниро ще открие първия си хотел в Гърция тази пролет, съобщава списание „Travel + Leisure Magazine“.

Хотелът "Nobu" ще отвори врати на североизточното крайбрежие на остров Санторини в селцето Имеровигли, често наричано „Балконът на Егейско море“ заради зашеметяващата гледка, откриваща се от къщите му към морската шир. Хотелът на Де Ниро ще има луксозен СПА център, ресторант, инфинити басейн на две нива (басейн с невидим ръб, създаващ впечатление за сливане с хоризонта) и пет топ вили с отделни басейни, всяка от които предлага панорамна гледка към Егейско море.

„Много сме развълнувани да дойдем в Санторини и да работим с местната общност по този вълнуващ проект“, споделя Тревър Хоруел, главен изпълнителен директор на "Nobu Hospitality", пред списанието.

„Санторини е една от най-ценените дестинации в света със своята рядка красота, с отличителната си кухня, с варосаните си къщи на фона на стръмните скали и драматичните залези, осветяващи морето и небето. Очакваме с нетърпение да посрещнем местни и международни туристи в тази специална дестинация“, изтъква още Хоруел.

 

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес