Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Радина Кърджилова преди и след фотошоп

21 март 2013, 14:59 часа

За пръв път списание ELLE България реши да даде публичност на напълно сурови снимки на звездата от корицата си в отговор на обвиненията в предозиране на фотошоп и изкуствено променени черти на Радина Кърджилова.

Въпреки че на корицата на новия брой има анонс, който звучи „Радина Кърджилова чисто нова!“, мнозина тиражираха версията, че отслабналата актриса е продукт на програма за обработване на снимки. Като доказателство дори пуснаха снимки на Радина отпреди няколко месеца, когато тя наистина имаше няколко килограма повече.

Истината е, че Кърджилова е много отслабнала. И първото списание, което показва този факт, е именно ELLE. Единствената намеса с фотошоп е за изравняване на тена на кожата, което се прави задължително от всяко списание не само за кадрите от корицата, но и за всички снимки в броя. Както ясно се вижда, предпечатът на ELLE е отстранил мартеницата на Радина и две по-тъмни петна от бедрата й, но не е вталявал, нито променял чертите на актрисата! Защо е отслабнала звездата се разбира от интервюто в списанието.

ELLE България благодари на Радина Кърджилова, че позволи оригиналните кадри на фотографа Васил Германов да бъдат разпространени, за да се оборят всички обвинения и слухове.


Соня Иванова
Соня Иванова Отговорен редактор
Новините днес