Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Популярна красавица ще води "Островът на 100-те гривни" с Александър Сано. Вижте коя (СНИМКА)

28 май 2024, 11:10 часа
Реклама

След като стана ясно, че актьорът Александър Сано ще бъде водещ на новото екстремно риалити на bTV "Островът на 100-те гривни", вече официално знаем и с коя дама ще си партнира на екран. Това е актрисата и модел Диляна Попова, която също ще бъде водеща на формата.

Зрителите ще видят най-новата телевизионна двойка у нас през септември, когато bTV ще излъчи първото издание на световния приключенски феномен. Попова и Сано ще се впуснат във вълнуващото риалити заедно с 30 участници и ще бъдат до тях през цялото време, за да покажат най-интересните моменти по пътя им към голямата награда от 300 000 лева.

Снимка: bTV

Още: Диляна Попова: Детето трябва да мисли като част от екип и общество, а не „на парче“ (ВИДЕО)

Диляна Попова за шоуто

Снимките на първия сезон на "Островът на 100-те гривни" ще бъдат през лятото на една от най-екзотичните дестинации в света. Диляна Попова призна, че да бъде водеща на такъв формат е изключително предизвикателство. В "Тази сутрин" красивата брюнетка, която често пътува, разкри, че за нея е мечта, ако има възможност да живее на "подобно готино място", на каквото ще се реализират снимките на шоуто.

Още: Нели Атанасова и Сано ще стават баба и дядо? (СНИМКИ)

Във връзка с ролята на водеща, в която ще влезе, Диляна каза, че за нея е много важно изживяването. "Най-интересна за мен ще бъде социалната им игра, стратегиите, приятелствата им, които ще ги водят напред. А фактът, че ще бъда в ролята на водещ заедно със Сано ми дава увереност, че не само ще успеем да предадем на зрителите емоциите и най-интригуващите моменти в риалитито, но и ще се забавляваме." - сподели Диляна Попова.

Тя призна, че няма спортен дух и обясни, че за нея нищо не е на всяка цена. В ежедневието си тренира, за да поддържа форма и смята, че няма да й бъде проблем да премине на по-здравословен режим. "Този период ще е интензивен. За мен ще е нещо ново" – разкри Попова.

Още: Антоанет Пепе призна за отношенията си с жената на Александър Сано

Сано за Попова

Александър Сано също коментира предизвикателството, пред което се изправя. "Не отиваме на курорт, ще е гърбаво бачкане" – каза в ефира на bTV. "Със сигурност е много хубаво да имаш до себе си партньор, с когото да се подкрепяте в едно подобно преживяване. В оригинала на формата водещият е един. Затова се радвам, че ние ще разчупим правилата, а най-хубавото е, че ще го направим с Диляна" – допълни водещият Александър Сано.

Двамата споделиха, че вече са видели част от участниците в новото приключенско шоу, а Попова дори спомена, че има няколко фаворита.

Още: Замесиха Александър Сано в нов вид измама (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес