Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Помните ли Мис България 2012 г.? Вижте какво ѝ се случи (СНИМКИ)

27 май 2024, 20:30 часа

Габриела Василева, която е носителка на титлата "Мис България" за 2012 г. е преживяла неприятна случка на пътя. Тя разказа за това в социалните мрежи. След като аварирала на главен булевард в столицата, получила неприятна реакция от шофьорите, които минавали покрай нея. Тя разказа, че не е имала възможност да премести автомобила или да го поправи, но докато чака мъжа си, никой не се е притекъл на помощ. "Всеки "човек" от автомобил ми свиреше. Дори автобусите" – пише миската, като допълва, че получила много крясъци, ръкомахания и обидни думи. Тя определи ситуацията като "жалка" и пише, че публикува поста с идеята да "стигне до повече хора, за да знаят, че като не могат да помогнат, поне няма нужда да пречат и да влошават ситуацията още повече".

Аварирах с колата на главен булевард. Нямах опция да я преместя или пък поправя. Докато чаках да дойде мъжът ми, всеки,...

Posted by ГАБРИЕЛА Вaсилева on Thursday, May 23, 2024

Още: Елизабет Кравец стана Мис България 2023 (СНИМКИ)

Повече за Габриела Василева

Габриела е родена в Бяла Слатина и е печелила конкурси за красота в учебните заведения, в които е учила в родния си град. Печели титлата "Мис УНСС 2011 г.", а най-престижното ѝ отличие е короната на Мис България 2012 г. От 2023 г. е омъжена за политика Георги Захариев.

Снимка: Габриела Василева/Facebook

Снимка: Габриела Василева/Facebook

Още: Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес