Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Певицата Лизо: Не съм отслабнала нито с Ozempic, нито с кокаин

25 септември 2024, 06:58 часа

Лизо отрече спекулациите, че е използвала диабетичното лекарство Ozempic, за да отслабне.

В Instagram профила на 36-годишната певица се появи коментар, в който последовател предполага, че отслабването ѝ е резултат от употребата на вещества: "Тя е използвала Ozempic или наркотици". Лизо коментира думите му и написа: "Защо ме следиш?". Тя добави и няколко емотикони с разплакана физиономия, а след това публикува видео, в което коментира отслабването си: "Когато след пет месеца силови тренировки и калориен дефицит накрая те обвиняват, че използваш Ozempic". Според нея обвиненията звучат като награда за времето, прекарано във фитнеса.

Още: Певицата Лизо обяви, че се оттегля: Не издържа на лъжите и обидите (СНИМКА)

Защо има съмнения за употреба на лекарството за диабет?

Още: Няма да го познаете: Геро се стопи и е с изцяло нова визия

Трябва да се отбележи, че напоследък все повече знаменитости, които са отслабнали, са заподозрени в употреба на лекарството Ozempic, което първоначално е било разработено за лечение на диабет, но поради страничните си ефекти (намален апетит и загуба на тегло) е било използвано неправомерно.

Например Кристина Агилера също бе заподозряна, че е използвала лекарствения продукт. Опра Уинфри също отслабна по този начин. Самата тя отричаше тези слухове, но в крайна сметка призна, че наистина е отслабнала с помощта на това лекарство. Не толкова отдавна сестрата на Кейт Мос - Лоти, беше хоспитализирана след предозиране с със същото лекарство, припомня БГНЕС.

По темата: Сестрата на Кейт Мос е приета в болница след свръхдоза Оземпик

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес