Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Отпаднал участник от Hell's Kitchen каза истината за шеф Виктор Ангелов

12 май 2023, 16:10 часа

Един от отпадналите участници в Hell's Kitchen - Васил, който напусна кулинарното шоу на крачка от големия финал, бе на гости при Гала в "На кафе" и сподели доста любопитна информация за предаването и за шеф Виктор Ангелов.

Васил съвсем чистосърдечно призна, че е бил истински щастлив от факта, че е получил черна куртка, но именно това го накарало да се отпусне. Друга причина да не е сред финалистите била, че осъзнал, че не може да се бори със силната професионална конкуренция на другите участници.

Припомняме, че Васил не е готвач, а ресторантьор. Още с влизането си в Hell's Kitchen той призна, че понякога се изкушава да запретне ръкави в кухнята и да сготви нещо, защото е амбициозен и обича да изпипва нещата. В "На кафе" той призна, че преди да влезе в Hell's Kitchen, взел решение да "тренира" при шеф Андре Токев, който го взел за чирак.

Снимка: Hell's Kitchen/Facebook

Според отпадналия Васил атмосферата при Токев била коренно различна от тази при Виктор Ангелов: "Там не се викаше, не се крещеше, нямаше никакви такива неща", каза Васил. Той призна още, че не е бил подготвен за социалния елемент в шоуто, за изолацията и за задължението да прекарваш цялото си време с едни и същи хора, които едновременно са част от твоя екип, но са и твои конкуренти.

"Много пъти съм чувал: "Мечтая да имам собствен ресторант". Това е лесно – въпросът е ресторантът да просперира и да радва клиентите. Защото това, което правим, е малко или много изкуство", заяви още Васил пред Гала.

ОЩЕ: Роксана напусна Hell's Kitchen, зрителите ликуват (СНИМКА)

Васко създал първото си заведение на крехката възраст от 22 години в Китен, след като взел голям кредит. Днес бизнесът му е вече стабилен и успешен.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес