Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Отлага ли се новият сезон на "Ергенът"?

12 септември 2024, 13:02 часа

Първите три сезона на романтичното шоу "Ергенът" се реалираха в края на лятото. Кандидатките на кастингите предварително знаеха за сърцето на кой мъж ще се борят по време на участието си в предаването. Тази година обаче нещата изглеждат по-различно. Кастингът за дамите започна още в края на миналия сезон - през месец май, а към момента "ергенът"  все още не е избран. Поне засега официално потвърждение няма, въпреки че се говори, че от продукцията са се спрели на млад и красив гинеколог

Още: Популярна дама от "Ергенът" и участник в "Игри на волята" ще стават родители (СНИМКИ)

Отлагат ли снимките и кой ще е водещ?

В публичното пространство се заговори, че снимките вероятно ще се реализират по-късно през годината, а е възможно и догодина. Поводът за тези слухове не е само един. За момента кастингът с анкетата и за бъдещия ерген, и за жените все още е достъпен.

Наблюдателни източници забелязаха, че Наум Шопов, който беше водещ на първите три сезона, е споделил пост в Instagram профила си, с който сякаш загатва, че форматът няма да се реализира през септември и октомври. "Есента е любимият ми сезон, а това ще бъде първата есен в съзнателния живот на Амая, която ще посрещнем в България" - написа към снимка с дъщеря си актьорът.

Друг слух, който се носи в мрежата, е, че е възможно водещият да бъде сменен тази година и не е изключено дори да бъде жена на мястото на Шопов. 

Засега от продукцията официално не са потвърдили кога точно ще се реализират снимките и остава ли Наум Шопов като водещ на предаването. 

Още: Теа Минкова и Наум Шопов на косъм от фатален инцидент в Халкидики (СНИМКА)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес