Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Откриха Адел колабирала зад сцената по време на концерт

28 август 2023, 14:30 часа
Реклама

Адел е колабирала зад кулисите по време на концерта си в Лас Вегас, където трябва да има и други изяви през следващите месеци, съобщиха чуждестранни медии. Според съобщенията световноизвестната певица е била намерена на пода от член на нейния екип, лежаща безпомощно в агония и плачеща.

Подробности за неприятния инцидент

Твърди се, че певицата не можела да стои на краката си или да прави каквото и да било движения и някак си с помощта на човек от екипа ѝ успяла да дойде на себе си и да се изправи, но със страшни писъци от болка.

Още: Ето с каква тежка зависимост се бори в момента Адел

Когато състоянието ѝ се стабилизирало, Адел се върнала на сцената пред своята публика, но разкрила пред феновете си, че от известно време има проблеми с ишиас и благодари за помощта, която веднага ѝ била оказана зад кулисите .

"Просто някой трябваше да дойде и да ме вдигне от пода" – признала певицата, а след това обяснила, че се е наложило да си вземе кратка почивка, тъй като единият ѝ крак започнал да ѝ изтръпва.

Снимка: Getty Images

Проблемът не е от днес

Адел говори за хронични болки в гърба от началото на тази година. По това време, както съобщават американските медии, тя "накуцваше" на сцената, докато разговаряше с фенове за здравословния си проблем. А именно, по време на едно от нашумелите изпълнения на "Уикенд с Адел" в Колизеума, певицата се пошегува, че трябва да пълзи заради проблема си с ишиас, пише Fakti.

Още: Адел призова феновете: Моля, не замервайте музикантите с причудливи предмети

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес