Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От страх Адел вече няма да си прави селфита с фенове

02 октомври 2023, 15:02 часа
Реклама

35-годишната певица Адел продължава да изпитва страх да не се разболее от COVID-19 и затова е предприела драстична стъпка в опазването на здравето си. Тя е решила да спре да си прави селфита с фенове в близък план поради опасения да не се зарази, пише "Daily Express".

Адел сподели това свое решение с феновете си и допълни: "Все пак бих си говорила с вас, но ще се държа настрана, за да не пипна COVID-19". Адел е притеснена, защото беквокалистката ѝ Аманда даде положителен тест за коронавирус и бе принудена да пропусне участия.

Снимка: Getty Images

Още: Адел прекъсна концерт, за да защити тормозен фен (ВИДЕО)

Ето какво казва Адел по темата

"Всички, които познавам и с които работя, имат COVID, така че е цяло чудо, че все още не съм го хванала." Певицата е притеснена, че щом около нея половината са болни, е съвсем логично и тя да се зарази, което би ѝ попречило за следващите концерти, които категорично отказва да отложи. "Отказвам да отменям каквито и да било представления." 

Адел се определи още и като "бактериофоб": "Използвам много антибактериален гел. Винаги, когато се запознавам с някого, си нося гел в другата ръка", пише Dir.

Още: Откриха Адел колабирала зад сцената по време на концерт

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес