Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От какво заболяване страда Хулио Иглесиас?

31 май 2023, 09:34 часа

Световноизвестният певец Хулио Иглесиас от известно време не се появява пред феновете си, а слуховете за влошаване на здравословното му състояние се засилват.

Според водещите на аржентинското предаване "A la tarde", излъчвано по "America TV", Иглесиас си пати от стара травма, която му причинява силни болки и това го принуждава да се придвижва с инвалидна количка. Смята се, че дори е започнал да забравя текстовете на песните си.

Журналистката Кора Дебарбиери припомня, че Хулио Иглесиас претърпява инцидент, когато е много млад. Заради този инцидент, изпълнителят се подлага на операция на гръбначния стълб, а това води до постоянни болки през целия му живот. Водещият на предаването - Матиас Васкес, пък твърди, че здравословното му състояние е засегнало не само моторните, но и когнитивните функции, затова има сериозни проблеми с помненето на текстовете за собствените си песни.

Според същия журналист Иглесиас дори е спрял да се вижда с някои от най-близките си приятели, за да запази в тайна здравословните си проблеми, пише Marca.

ОЩЕ: Какво е да имаш фамилия Иглесиас - Син на Хулио и брат на Енрике

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес