Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Определено поведение на Бен Афлек е причина за развода с Дженифър Лопес

25 август 2024, 08:06 часа

Екстремните и внезапни промени в настроението на 52-годишния актьор Бен Афлек в крайна сметка са вбили клин в отношенията му с Дженифър Лопес. "Истината е, че имаше много любов, но за съжаление станаха ясни и хаотичните промени в настроението на Бен, които той не можеше да скрие от пресата, колкото и да се опитваше", каза източник, близък до бившата звездна двойка, пред "People".

Още: Бен Афлек стана бунтар: Променен е до неузнаваемост (СНИМКИ)

Нестабилното поведение на Бен Афлек

Снимка: Getty Images

"Можеше да се види хаотичното му поведение, гигантските промени в настроението", обясни той, описвайки как актьорът преминавал от "невероятно щастлив и топъл човек в най-добрата си светлина, до най-дълбокото и мрачно поведение".

55-годишната Лопес е посочила като дата на раздялата на двойката 26 април в молбата си за развод от 20 август - двойката се е опитала да направи така, че бракът им да работи, но променливото настроение на Афлек затруднявало нещата. "Опитваха се да работят по въпроса, но промените в настроението и големите възходи и падения изведоха на преден план токсичността. В такъв случай никой не може да ти помогне - трябва да си помогнеш сам", каза още източникът, цитиран от БГНЕС.

Още: Дженифър Лопес в действие: Иска огромно обезщетение от Бен Афлек

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес